شما اینجا هستید: درباره موسسه
درباره موسسه

بسم الله الرحمن الرحیم

رسول الله (صلی الله علیه و آله) فرمودند:

إِنِّي تَارِكٌ فِيكُمُ الثَّقَلَيْنِ كِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِي أَهْلَ بَيْتِي إِنْ تَمَسَّكْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا أَبَدا (بصائرالدرجات ص 413) من میان شما دو چیز را به یادگار می گذارم کتاب خدا و عترت من اهل بیت من، قطعاً هرکس به این دو تمسک بجوید هرگز گمراه نمی شود.

امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) فرمودند:

فَإِنَّ النَّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحَاسِنَ كَلَامِنَا لَاتَّبَعُونَا؛ اگر مردم محاسن کلام ما را بدانند از ما تبعیت می‌کنند (وسائل‏ الشيعه،   ج 27 ص 92 ، باب  8).

امام صادق (علیه السلام) فرمودند:

رَحِمَ اللَّهُ عَبْداً أَحْيَا أَمْرَنَا؛ رحمت خداوند بر بنده‌ ای که امر ما (اهل‌بیت) را احیا ‌کند (الكافي ج 2 ص175).

پس از مدت‌ها دغدغه فکری برای انجام کار خیری که مرضّی خداوند و اولیای معصومین بوده  و از مصادیق بارز باقیات الصالحات باشد. در تاریخ تیرماه 1387 (2008 میلادی) با استمداد از خدای متعال چنین به ذهن خطور کرد که کاری انجام شود که در مسیر احیای دین خدا و رونق آن باشد و مکتب اهل‌ بیت (علیهم السلام) در دنیا مطرح شده و زنده گردد و نام مطهرشان زبانزد عالم شود و قرآن کریم به عنوان یگانه کتاب آسمانی دست نخورده و هدایت بخش به همه عالم معرفی گردد و علوم دنیوی و اُخروی از آن استخراج شده و مورد استفاده قرار گیرد؛ آنگاه در مورخه 3 جمادی الثانی 1430 ه.ق‌ (مطابق با 7 خرداد 1388 و 28 می 2009 م‌) روز شهادت حضرت صدیقه طاهره (علیها السلام) در مجلس یادبودی که به نام آن حضرت برپا شده بود تصمیم تأسیس گرفته شد. و این نیز یکی از برکات مجالس اهل‌ بیت (علیهم السلام)  بود.

لازم به ذکر است که با تحقیقاتی که در کتابفروشی‌ ها و سایت‌ های بزرگ و معتبر فروش و عرضه کتاب به زبان انگلیسی صورت گرفت مشخص شد که پرفروش ترین و پرعرضه ترین کتاب‌ ها، نوشته کسانی است که یا دشمن اهل بیت (علیهم السلام)  هستند و یا هیچ گونه آشنایی با فرهنگ اهل بیت (علیهم السلام) ندارند. و مواریث ارزشمند اهل بیت (علیهم السلام) و کتب شیعه امامیه حضور بسیار کمرنگی در این فضاها دارد. این نیز عزم ما را جزم تر برای تشکیل این مؤسسه نمود.

برای تحقق این امر با عالمی در تاریخ 10 / 04/ 88 (اول ژوئیه2009) ملاقاتی صورت گرفت و پس از  بحث و تبادل نظر بنا شد مؤسسه تحت نام نامی و پر برکت "نور فاطمه زهرا (سلام الله علیها)" که هم فرزند رسالت (صلی الله علیه و آله) و هم همسر امامت (علیه السلام) و ام ائمه هدایت (علیهم السلام) است مزیّن گردد و این ملاقات سرآغاز اقدامات عملی مؤسسه گردید.

سپس چشم انداز مؤسسه به شرح ذیل ترسیم شد:

  1. طراحی و راه اندازی سایتی که بیشتر هدف آموزشی داشته باشد.
  2. طراحی و تدوین بسته های آموزشی با محتوایی متقن و ادبیاتی بروز جهت آموزش معارف قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)  
  3. انجام پژوهش های قرآنی و حدیثی
  4. ترجمه دقیق به همراه توضیحات کوتاه و روان از مواریث اهل بیت (علیهم السلام) و چاپ و نشر آن در مراکز اسلامی و فضاهای مجازی
  5. تولید DVD و CD از سخنرانی ها و دروس ارائه شده در مؤسسه (از قبیل تفسیر قرآن، شرح نهج البلاغه، شرح صحیفه سجادیه و ...)
  6. تولید برنامه های مورد نیاز برای پخش در شبکه‌ های معتبر شیعه
  7. تهیه فایل‌ های صوتی از کتب معتبر شیعه و از خطبه ها و نامه ها و ادعیه معصومین (علیهم السلام)  
  8.  تأسیس شبکه ماهواره ای آموزشی شیعه در آینده ان شاء الله

مؤسسه نور فاطمه زهرا (سلام الله علیها) مؤسسه ای غیر انتفاعی است و به هیچ نهاد دولتی و خصوصی وابسته نیست و هیچ گونه فعالیت سیاسی ندارد.

منابع مالی مؤسسه توسط خیرین و دوستداران قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) تأمین می‌ شود.

مؤسسه هرگونه پیشنهاد و ارشاد و انتقاد منطقی و مستدل را با آغوش باز پذیراست و از همه دوستداران قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) دعوت به همکاری جهت نشر و احیای مکتب ناب قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) می نماید.

از خداوند منان خواستاریم ما را در تحقق اهداف مؤسسه که خدمتگزاری به دینش و دفاع از حقانیت کتابش و پیامبرش و جانشین بلافصل و بر حق پیامبر خاتم (صلی الله علیه و آله) حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب (علیه السلام)  و دخت گرانقدرش حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و یازده فرزند معصومش (علیهم السلام)  یاری و نصرت عطا فرماید.

اللَّهُمَّ وَ أَحْيِ بِوَلِيِّكَ الْقُرْآنَ وَ أَرِنَا نُورَهُ سَرْمَدا لا لَيْلَ فِيهِ وَ أَحْيِ بِهِ الْقُلُوبَ الْمَيِّتَةَ وَ اشْفِ بِهِ الصُّدُورَ الْوَغِرَةَ وَ اجْمَعْ بِهِ الْأَهْوَاءَ الْمُخْتَلِفَةَ عَلَى الْحَقِّ وَ أَقِمْ بِهِ الْحُدُودَ الْمُعَطَّلَةَ وَ الْأَحْكَامَ الْمُهْمَلَةَ حَتَّى لا يَبْقَى حَقٌّ إِلا ظَهَرَ وَ لا عَدْلٌ إِلا زَهَرَ وَ اجْعَلْنَا يَا رَبِّ مِنْ أَعْوَانِهِ وَ مُقَوِّيَةِ سُلْطَانِهِ وَ الْمُؤْتَمِرِينَ لِأَمْرِهِ وَ الرَّاضِينَ بِفِعْلِهِ وَ الْمُسَلِّمِينَ لِأَحْكَامِهِ (مفاتيح الجنان، دعاى در غيبت امام زمان (عليه السلام))

بارالها بوسیله ی ولی ّخود (حضرت ولیعصر(عج))  قرآن را زنده کن و نور او را در حالیکه همیشگی است به ما نمایان کن و قلوب مرده را به وسیله او حیات بخشیده و سینه های پر کینه را بوسیله ی او شفا ده، و آراء مختلف را به وسیله او بر حق متحد گردان، و به دست او حدود تعطیل شده و احکام واگذاشته را به پادار، تا نماند حقی، جز اینکه آشکار گردد، و نه عدلی جز اینکه بدرخشد، ای پروردگار من، ما را از یاران و تقویت کنندگان حکومت او و فرمانبرداران در برابر امرش و از خشنودان به فعلش و تسلیم شوندگان به احکامش قرار ده.

آمین یا رب العالمین